Iata ca a sosit momentul sa dezvaluim si care sunt cele nu mai putin de 27 restaurante care ne vor incanta papilele gustative la BURGERFEST 2017.

Fie ca vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Capitala, sau de cei mai buni burgeri din Brasov, Cluj, Targu Mures sau Ramnicu Valcea, cea de-a treia editie BURGERFEST le aduce pe toate la un loc, si nu orice loc, ci unul verde, frumos si plin de voie buna! Pe unele le stim si le iubim deja, pe altele abia asteptam sa le incercam, asa ca iata lista finala de restaurante de la Burgerfest 2017. Pofta buna!

 1. 3Kombinat
 2. Baz Bistro & Lounge
 3. Birria
 4. Bistro de L’Arte
 5. Blitz Cafe*Bistro
 6. Burger Bar
 7. Burger House
 8. Burger Van
 9. Circus Pub
 10. Container
 11. Coppers Pub
 12. Epic Food
 13. Flying Pig
 14. Furgoneta
 15. Gourmet Street Food
 16. Grivita Pub
 17. Hard Rock Cafe
 18. Hashtag Pub
 19. Leerdammer Burger Truck
 20. Lupo & Co
 21. Old Brick Pub
 22. Peter Burger
 23. Re:Modelier
 24. Switch.Eat
 25. Big John
 26. The Mix
 27. Zvetto Burger Bar

Și pentru a avea posibilitatea (si locul necesar in stomac) de a te bucura de retete, arome si gusturi diverse, de la cat mai multe restaurante, anul acesta atat burgerii, cat si preturile vor fi mai mici. Un burger va avea intre 180 si 200 de grame.

DESPRE BURGERFEST

A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.

Burgerul gourmet a urcat in preferintele iubitorilor de mancare buna si nu mai inseamna de mult doar un banal produs de fast food, nesanatos si lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare revine la BURGERFEST, intr-o editie si mai mare si mai gustoasa.

Astfel, cea de-a treia editie BURGERFEST va avea loc intre 19 si 21 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, Barbu Vacarescu 162-164, iar biletele se vor putea cumpara prin IaBilet.ro.

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

19 mai:

GRIMUS

20 mai:

ROA
VITA DE VIE

21 mai:

ZOB
BYRON

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 12 mai, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei.

BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, sustinut de Silva, sponsorizat de UPC, Leerdammer, Green Cola, Tomi si Jack Daniel’s. Festivalul este organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Powered by Kiss FM

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro
RSPV: facebook.com/events/1298285500259924/

AFIS_BFIII17_lineup (1)