Burger Battle

There can be only one! De fapt, doi! Cautam cel mai bun burger pregatit de bucatarii localurilor participante, dar si cel mai bun burger gatit de amatori, oameni ca noi toti, pasionati de burgeri, dar si indemanatici in bucatarie. Competitiile se desfasoara sambata (amatori) si duminica (profesionisti), iar pentru fiecare am pregatit reguli si un juriu special.

Burger Battle

Sunt restaurant si vreau sa particip la competitia de profesionisti!

Vreau sa particip la competitia de amatori

Prietenii tai spun ca faci cel mai bun burger? E timpul sa afli ce spun si altii, iar daca vei castiga, burgerul tau poate ajunge in meniul unui restaurant.

Juriu Burger Battle PROFESIONISTI

Chef Alex Petricean

Chef Alex Petricean

Prima data l-am cunoscut prin intermediul MasteChef, insa ce a urmat avea sa ne dovedeasca faptul ca Alex Petricean este un adevarat explorator al gusturilor, ajungand acum sa fie unul dintre bucatarii de top ai Romaniei. Si-a desavarsit experienta in cateva din cele mai bune restaurante din lume precum La Vie (3 stele Michelin), Geranium (3 stele Michelin). Acum este head chef la Maize, in Bucuresti, asta dupa ce a facut parte din echipa de research a lui René Redzepi – unul dintre cei mai influenti chefs din lume – de la Noma (declarat de patru ori cel mai bun restaurant din lume)

Chef Foa

Chef Foa

Florin Scripca (Chef Foa), unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, a inceput sa munceasca in domeniul culinar de la 18 ani. Desi are doar 35 de ani, Foa are o cariera bogata in spate. El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design, Biutiful, Stradale si divizia de catering Flavours.

Chef Nico Lontras

Chef Nico Lontras

Cu multa pasiune si profesionalism, Nico Lontras a influentat lumea gustului din bucatariile din Irlanda, Estonia, Norvegia si, mai ales, din Romania. Este un consultant respectat si apreciat, recunoscut pentru experienta sa bogata si dorinta constanta de evolutie si dezvoltare a tot ce inseamna bun gust in bucatarie.