Cea de-a șaptea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc între 26 și 28 mai la Verde Stop Arena. 

Pentru că ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe și anul acesta Bucureștiul devine locul in care toți cei care au burgerul în ADN își dau întâlnire și descoperă cei mai buni burgeri.

BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară.

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

BURGERFEST 2023 îți aduce peste 60 de sortimente de burgeri și te invită să burgărești alături de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Sibiu, Cluj, Năvodari sau Mangalia.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzica bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaptelea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele 3 (trei) zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 14 mai (inclusiv), abonamentele vor avea prețul promoțional de 40 de lei pentru toate cele 3 zile de eveniment.

Este permis accesul gratuit pentru minorii sub 14 ani, însoțiți de unul dintre părinți / reprezentant legal sau convențional posesor de bilet valid.

Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

Accesul in locație se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia Events.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/