Cea de-a patra editie a festivalului BURGERFEST isi deschide portile vineri, 11 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162-164). Vor fi trei zile de burgareala, cu 70 de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarba verde, cu Burgerfest Urban Area si, evident, muzica buna cu cinci trupe si trei DJ-i.

Programul festivalului se prezinta astfel:

VINERI, 11 mai

17:00 – ACCES
21.00 – 22:00 – concert E.M.I.L

SAMBATA, 12 mai

12:00 – ACCES
19:45 – 20:30 – concert ROA
21:00 – 21:45 – concert MIHAIL

DUMINICA, 13 mai

12:00 – ACCES
19:45 – 20:30 – Concert MOON MUSEUM
21:00 – 21:45 – concert SUIE PAPARUDE

Si pentru ca mancarea delicioasa merge cel mai bine cu muzica buna, mai jos vi-i prezentam si pe cei trei DJ-i care se vor ocupa de atmosfera de dinainte de concerte: – Bully (VRTW), Hefe(Coma), NotSoCommonDJ (Electrocord).

Cea de-a patra editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 11 si 13 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 – 164.

BURGERFEST 2018 te invita sa burgaresti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 27 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu Valcea.

Vedeta BURGERFEST 2018 ramane gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chifla pufoasa, carne facuta atat cat trebuie, sosuri originale si garnituri delicioase, insa anul acesta line-up-ului de restaurante i se adauga si un star in devenire – The Burgerfest Urban Area.

The Burgerfest Urban Area inseamna o zona fresh cu o multime de activitati, dar si cu cei mai cool reprezentanti: teren de street ball, Sneakers Industry, DJs by Off the Grid, kendama cu Sweetskendamas.ro si longboards cu Longboard.ro

Unul dintre ingredientele de baza ale BURGERFEST este atmosfera agreabila, creata de un public minunat. Pentru ca experienta sa fie si de aceasta data una foarte placuta, organizatorii aduc la cunostinta publicului cateva informatii utile:

 • Accesul se face pe baza biletului valid, o singura data, iar participantii vor primi cate o bratara (valabila o zi in cazul biletelor de o zi, sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor);
 • La intrare vor fi disponibile bilete si abonamente in puncte de vanzare autorizate de catre organizatori.
 • Vanzarea si cumpararea de bilete in afara acestor puncte nu este permisa;
 • Accesul este gratuit pentru copiii sub 14 ani insotiti de catre unul dintre parinti (posesor de bilet valid);
 • Cateii sunt bine-veniti la festival, in masura in care nu ii deranjeaza pe cei din jur;
 • Este permis accesul cu aparate foto-video;
 • Accesul nu este permis cu sticle, conserve, mancare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase, iar organizatorul nu va stoca sau pazi asemenea lucruri;
 • Accesul cu bicicleta in perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, insa e necesar sa va aduceti propriul antifurt;
 • Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 5.000 de persoane in acelasi timp, in zona de festival;
 • Organizatorii NU asigura locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, in masura in care este posibil, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.
 • Accesul se incheie la ora 22, in toate cele trei zile de festival.

Bilete se pot cumpara onlinr de pe entertix.ro si iabilet.ro, iar in ziua evenimentului, de la intrare.

BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, sustinut de Silva si sponsorizat de Tomi. Festivalul este organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Recomandat de MAGIC FM

Parteneri media: NOIZZ, Adevarul, Click Pofta Buna

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro
RSPV: facebook.com/events/2010208572580985/

AFIS BF IV_2018(3)